Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudi Garcia, numit în postul de antrenor al echipei SSC Napoli, campioana Italiei

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Francezul Rudi Garcia, demis în primăvară de echipa saudită de fotbal Al-Nassr, a fost numit în funcţia de antrenor al formaţiei SSC Napoli, campioana en titre a Italiei, informează AFP, potrivit Agerpres.

Rudi Garcia revine astfel în Serie A, pentru a prelua postul rămas vacant după plecarea italianului Luciano Spalletti, cel care l-a înlocuit pe francez la conducerea tehnică a echipei AS Roma, în ianuarie 2016.

"Benvenuto Mister", a scris SSC Napoli pe contul său de Twitter, la câteva minute după un mesaj al preşedintelui Aurelio De Laurentiis, care a anunţat în avanpremieră vestea numirii lui Rudi Garcia.

"Sunt bucuros să anunţ că, după ce ne-am cunoscut şi ne-am întâlnit în ultimele zece zile, domnul Rudi Garcia va fi noul antrenor al lui Napoli", a precizat De Laurentiis.

Luciano Spalletti a decis să plece de la SSC Napoli după ce a condus echipa din sudul Italiei la câştigarea primului său "scudetto" după o aşteptare de 33 de ani, precizând că are nevoie de o pauză mai lungă.

Rudi Garcia cunoaşte bine campionatul şi limba italiană, pe care o stăpâneşte perfect, şi a avut avantajul de a fi liber de contract, trei parametri care au fost pe placul preşedintelui clubului Napoli.

În vârstă de 59 de ani, antrenorul francez s-a despărţit în luna aprilie de Al-Nassr, actuala echipă a starului portughez Cristiano Ronaldo, pe care a pregătit-o începând din iunie 2022. El a mai antrenat în cursul carierei sale echipele franceze Olympique Marseille, Lille şi Olympique Lyon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.