Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, anunță că s-a vindecat de COVID-19: 'Mi-am revenit la aproape 100% acum'

Politico
Rudy Giuliani

Rudy Giuliani, avocatul personal al preşedintelui american Donald Trump, a anunţat miercuri că va ieşi din spital în cursul zilei după o scurtă internare în urma diagnosticării sale cu COVID-19 în weekend, transmite Reuters, potrivit AGERPRES.

Giuliani, în vârstă de 76 de ani, fost primar al New York-ului, conduce eforturile juridice ale lui Trump de a răsturna eşecul la alegerile prezidenţiale din noiembrie în faţa democratului Joe Biden.

Avocatul a spus că se simte cu zece ani mai tânăr după ce i-au fost administrate o parte din aceleaşi medicamentele primite de Trump după ce preşedintele s-a îmbolnăvit de COVID-19 în octombrie.

Citește și: Liderul AUR, George Simion va iniția suspendarea președintelui: Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral

'Mi-am revenit la aproape 100% acum', a spus Giuliani miercuri la postul de radio newyorkez WABC-AM, precizând că va mai sta în carantină timp de trei sau patru zile.

Rudy Giuliani este deocamdată ultimul dintr-un lung şir de persoane apropiate Casei Albe care s-au îmbolnăvit în această pandemie care a ucis peste 286.000 de americani.

Potrivit unei surse citate marţi de Reuters, avocatul intenţionează să aibă în această săptămână o audiere online cu legislatori din statul Georgia pentru a discuta probleme legate de alegeri.

Giuliani a apărut în persoană săptămâna trecută în legislativul din Georgia, îndemnându-i pe membrii acestuia să intervină şi să întoarcă victoria lui Biden în acest stat. El a pledat în mod similar săptămâna trecută în Michigan şi Arizona.

Citește și: Decizia neașteptată luată de Eugen Tomac: Mi-am depus demisia din funcția de președintele al PMP .

Întâlnirile lui Giuliani cu oficiali ai unor state americane sunt un efort de ultim resort de a-i convinge să răstoarne rezultatele alegerilor, dat fiind că demersurile juridice nu au reuşit până acum să convingă nicio instanţă că o fraudă masivă l-ar fi împiedicat pe Trump să obţină victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.