Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugăciunile de vineri au fost ANULATE la Ierusalim

islam

Poliţia israeliană a anunţat vineri anularea rugăciunilor la Esplanada moscheilor, care găzduieşte locul cel mai sfânt al musulmanilor din Ierusalim, după ce trei israelieni au fost răniţi în apropiere într-un atac armat, informează Reuters, AFP şi dpa, potrivit agerpres.

Cei trei atacatori, despre care încă nu s-a stabilit dacă sunt palestinieni, au fost ucişi de forţele de securitate. Israelienii răniţi în atac - dintre care doi grav - sunt poliţişti.

Citeşte şi: ATAC terorist la Muntele Templului din Ierusalim

Este vorba primul atac important cu arme de foc care are loc după mai mulţi ani în Oraşul vechi, situat în Ierusalimul de est, anexat şi ocupat de Israel.

Noile violenţe izbucnite în octombrie 2015 în Israel şi teritoriile palestiniene au provocat moartea a 280 de palestinieni, 42 israelieni, doi americani, doi iordanieni, un eritreean, un sudanez şi a unei britanice, conform unui bilanţ realizat de AFP. Majoritatea palestinienilor ucişi sunt autori sau presupuşi autori de atacuri, de cele mai multe ori tineri înarmaţi cu cuţite care acţionează singuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.