Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: Africa de Sud va înfrunta Irlanda, Franţa, Italia şi Anglia în cadrul turneului european din acest an

quinzemondial.com
rugby

Selecţionata Africii de Sud, campioana mondială en titre, va înfrunta echipele Irlandei, Franţei, Italiei şi Angliei în cadrul turneului european pe care îl va efectua în această toamnă, a confirmat Federaţia sud-africană de rugby (SAR), citată de Reuters.

Springboks urmează să joace cu Irlanda pe 5 noiembrie la Dublin, înainte de a întâlni Franţa, pe 12 noiembrie la Marsilia, Italia, pe 19 noiembrie (locul de disputare rămâne să fie stabilit), şi Anglia, în data de 26 noiembrie, pe stadionul Twickenham din Londra.

Africa de Sud se bazează pe un lot de 42 de jucători pentru seria de trei teste de luna aceasta împotriva Ţării Galilor, pe teren propriu, şi va utiliza probabil un număr similar de jucători în Rugby Championship, competiţia rezervată celor mai puternice naţiuni ale sportului cu balonul oval din Emisfera sudică, în care va înfrunta Noua Zeelandă, Australia şi Argentina, în lunile august şi septembrie.

Sâmbătă, campionii mondiali au învins greu, cu scorul de 32-29, selecţionata Ţării Galilor, într-un meci test disputat la Pretoria.

Împreună cu cele patru partide internaţionale din toamnă, Africa de Sud va disputa în total 13 meciuri test pe parcursul anului 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.