Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby Championship îşi cere scuze după omiterea căpitanului Argentinei dintr-o fotografie cu căpitanii naţionalelor

www.agerpres.ro
Noua Zeelandă Australia rugby

Organizatorii puternicului turneu rugbystic al emisferei de sud - Rugby Championship - şi-au cerut scuze luni după ce au publicat pe site-ul competiţiei o fotografie cu căpitanii naţionalelor participante, dar fără prezenţa lui Julian Montoya, căpitanul Argentinei, scrie AFP, citat de agerpres.

Montoya a fost singurul absent din fotografia promoţională în care au apărut căpitanii Australiei (Michael Hooper), Noii Zeelande (Ardie Savea) şi Africii de Sud (Siya Kolisi) în jurul trofeului competiţiei.

Mario Ledesma, selecţionerul Argentinei, naţională care participă la acest turneu din 2012, a catalogat drept ''lipsă de respect'' ignorarea căpitanului Argentinei din acea fotografie.

''Cerem să fim trataţi corect şi cu respect, iar în acest caz nu am fost. E un lucru dureros pentru noi'', a spus Ledesma.

Argentina va juca împotriva Australiei, iar campioana mondială en titre, Africa de Sud contra Noii Zeelande, sâmbătă, în etapa a 6-a a turneului, ultima.

În prezent, în clasament lider este Noua Zeelandă, cu 24 puncte, urmată de Australia, 13 puncte, Africa de Sud, 11 puncte şi Argentina, 0 puncte.

Weekend-ul trecut, Noua Zeelandă a învins cu 19-17 Africa de Sud şi este deja campioană a ediţiei 2021, iar Australia a învins Argentina cu 27-8.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.