Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: Didier Deschamps a vizitat selecţionata Franţei, aflată în pregătiri pentru Cupa Mondială 2023

quinzemondial.com
rugby

Didier Deschamps, selecţionerul echipei de fotbal a Franţei, a efectuat o vizită în cantonamentul naţionalei de rugby a ţării sale, care se pregăteşte pentru participarea la Cupa Mondială din acest an, programată în perioada 8 septembrie - 28 octombrie.

Cu două luni înaintea competiţiei din Hexagon, cei 42 de rugbyşti internaţionali francezi selecţionaţi se află în cantonament la Monaco, sub comanda antrenorului Fabien Galthie şi a staff-ului său.

Deschamps, câştigător al Cupei Mondiale de fotbal atât ca jucător (1998), cât şi ca selecţioner (2018), a dorit să-i încurajeze pe Les Bleus, iar Federaţia franceză de rugby a difuzat fotografii de la acest eveniment.

"După ce a asistat la antrenamente, selecţionerul echipei Franţei a putut împărtăşi experienţa sa cu jucătorii noştri şi staff-ul tehnic, într-un moment de schimburi foarte inspirate", a scris echipa de rugby a a Franţei pe contul său de Twitter.

Didier Deschamps a primit cu această o ocazie drept cadou un tricou du dedicaţie din partea naţionalei de rugby a Franţei, care i-a fost înmânat de starul echipei, Antoine Dupont.

Selecţionata Franţei va avea parte de un debut de foc la Cupa Mondială 2023, împotriva puternicei echipe a Noii Zeelande, în data de 8 septembrie pe Stade de France. Gazdele vor juca apoi cu Uruguay, Namibia şi Italia, în Grupa A a competiţiei.

Franţa speră să cucerească anul acesta primul titlu de campioană mondială la rugby din istoria sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.