Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: Finala Cupei României se va disputa la finele lunii viitoare, pe 27 noiembrie

Agerpres - Reuters
Irlanda scotia rugby

Finala Cupei României la rugby în acest an, dintre echipele CSM Ştiinţa Baia Mare şi CS SCM Timişoara, va avea loc pe 27 noiembrie, FRR urmând să anunţe în timp util şi locul de disputare a partidei.

CS SCM Timişoara s-a calificat în finala Cupei după ce în august, în semifinale, a trecut de CSA Steaua cu scorul de 18-16, pe Stadionul Ghencea, informează Agerpres.

Tot atunci, băimărenii, deţinătorii trofeului, au învins în penultimul act pe CS Dinamo, pe Arena Zimbrilor, cu 31-25.

CSM Ştiinţa are şase trofee în palmares (1981, 1990, 1999, 2010, 2012, 2020), iar SCM Timişoara a cucerit trofeul de patru ori (2011, 2014, 2015, 2016).

După cum se ştie, sâmbătă, maramureşenii au cucerit un nou titlu de campioni ai României după ce au învins în finala SuperLigii, la Bucureşti, cu 11-3, pe CSA Steaua.

Pentru bănăţeni, cucerirea Cupei ar fi singura consolare după un campionat ratat, încheiat abia pe locul 4, după ce au pierdut finala mică, sâmbătă, în faţa lui CS Dinamo cu 11-16.

Luna noiembrie va fi şi luna meciurilor internaţionale, România urmând să întâlnească Uruguay, Olanda şi Tonga, pe 6, 13, respectiv 20 noiembrie. Partida cu Uruguayul, naţională calificată la CM 2023 din Franţa, este prima dintre cele trei programate pe Stadionul Naţional ''Arcul de Triumf'' din Bucureşti, ea fiind urmată pe 13 noiembrie de întâlnirea cu Olanda din Rugby Europe Championship, şi la 20 noiembrie de un alt test, cu Tonga, naţională ce luptă şi ea pentru calificarea la CM din Franţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.