Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: Franţa a debutat cu o victorie în Turneul celor Şase Naţiuni, 37-10 cu Italia

facebook.com
rugby

Selecţionata de rugby a Franţei a debutat cu o victorie, 37-10 cu Italia, în ediţia 2022 a Turneului celor Şase Naţiuni, duminică, pe Stade de France, anunță Agerpres.

''Les Bleus'' au marcat cinci eseuri, prin Anthony Jelonch (26), Gabin Villiere (40, 49, 80) şi Damian Penaud (69), asigurându-şi astfel şi punctul bonus ofensiv. Punctele oaspeţilor au fost semnate de Tommaso Menoncello (eseu, min. 16) şi Paolo Garbisi (transformare - 17, lovitură de penalitate - 30)

Franţa nu a mai câştigat competiţia din 2010, în timp ce Italia nu a mai obţinut o victorie din 2015, când s-au impus chiar la Paris. Azzurri au ajuns la 32 de înfrângeri consecutive în competiţie.

Drept premiu de consolare, Menoncello (19 ani) a devenit cel mai tânăr marcator al unui eseu în Six Nations în ultimii 55 de ani.

În celelalte meciuri, jucate sâmbătă, Irlanda a învins Ţara Galilor cu 29-7, obţinând şi punctul bonus ofensiv, în timp ce Scoţia a dispus de Anglia cu 20-17, XV-le Trandafirului alegându-se cu punctul bonus defensiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.