Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: Franţa învinge Italia şi obţine prima victorie în Turneul celor Şase Naţiuni 2018

rugby ro-it

Naţionala de rugby a Franţei a învins sâmbătă seara, pe Stade Velodrome din Marsilia, reprezentativa Italiei, cu scorul de 34-17 (11-7), în etapa a 3-a din Turneul celor Şase Naţiuni 2018, bifând astfel primul succes în actuala ediţie, relateaza agerpres.

În faţa a 55.000 de spectatori, fără a face un joc convingător, francezii au punctat prin eseurile reuşite de Paul Gabrillagues, Hugo Bonneval şi Mathieu Basteraud, două transformate, de Maxime Machenaud, respectiv Francois Trinh-Duc, Machenaud concretizând şi 5 lovituri de penalitate.

Oaspeţii, care la un moment dat au şi condus pe tabela de marcaj, au reuşit două eseuri, unul de penalizare, celălalt marcat de Matteo Minozzi, transformat de Carlo Canna, Tommaso Allan fructificând o lovitură de pedeapsă.

Selecţionerul ''cocoşilor galici'', Jacques Brunel, a renunţat la mai mulţi titulari pentru partida cu ''azzurri'', după înfrângerile suferite de echipa sa în primele două etape, 13-15 cu Irlanda şi 26-32 cu Scoţia. Astfel, nu au mai fost convocaţi Teddy Thomas, jucătorul care are cele mai multe eseuri înscrise până acum în turneu, dar şi Alexandre Lapandry, Arthur Iturria, Anthony Belleau, Felix Lambey, Jonathan Danty, Remi Lamerat, Louis Picamoles şi Sekou Macalou.

Sâmbătă se vor mai disputa partidele Scoţia - Anglia şi Irlanda - Ţara Galilor.

Etapa a 4-a va avea loc în weekend-ul 10-11 martie şi programează întâlnirile Irlanda - Scoţia, Franţa - Anglia şi Ţara Galilor - Italia.

În clasament, momentan conduce Irlanda (9 pct.), urmată de Anglia (9 pct.) şi Ţara Galilor (6 pct.).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.