Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby - Selecţionerul Japoniei speră ca meciurile test cu Ţara Galilor şi Anglia să se dispute spre finalul anului

rugby

Selecţionerul naţionalei de rugby a Japoniei, neozeelandezul Jamie Joseph, spune că aproape sigur partidele test ale ''samurailor'' din această vară vor fi amânate, dar speră ca ele să se poată totuşi disputa undeva spre finalul anului, scrie Kyodo potrit Agerpres.

Japonia, gazda Cupei Mondiale de anul trecut, urma să întâlnească Ţara Galilor, pe 27 iunie, la Shizuoka, şi Anglia, vicecampioana mondială, pe 4 şi 11 iulie, la Oita, respectiv Kobe.

''Totul este acum pus sub un mare semn de întrebare, din cauza pandemiei de coronavirus. Nu ştim nici când, nici dacă ne vom mai întoarce la antrenamente pentru a pregăti aceste partide. Când vom afla ceva sigur, vom proceda în consecinţă, dar cred că aceste partide ori vor fi amânate, ori chiar anulate'', a spus Joseph.

El şi-a exprimat însă speranţa că până la finalul anului se va putea găsi totuşi un interval de timp pentru disputarea acestor meciuri, considerate a fi de mare interes pentru naţionala niponă.

Şi selecţionerul Angliei, australianul Eddie Jones, s-a exprimat în sensul găsirii unei posibilităţi pentru ca partidele cu Japonia să se poată juca până în decembrie, el avansând chiar luna octombrie ca variantă de lucru.

Incertitudinea planează şi asupra meciurilor internaţionale din toamnă, când în Europa ar trebui să vină, pentru confruntări cu forţele rugbystice ale emisferei de nord, naţionalele Noii Zeelande, Australiei, Argentinei, Africii de Sud, Tonga şi Fiji.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.