Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUMOARE la Antena 1! Ce a putut declara un celebru prezentator despre Hitler: 'Mi se pare senzaţional, Hitler îmi place' / VIDEO

Adolf Hitler

Un celebru cântăreţ autohton a uimit pe toată lumea cu o serie de afirmaţii controversate despre Adolf Hitler. Cântăreţul Florin Ristei a declarat într-un interviu pentru revista Viva că Hitler este personajul istoric care-i place, deoarece i se pare senzațional cum a devenit din nimic un tiran.

Citeşte şi: Avertisment în privinţa copiilor din familiile sărace: La ce boli sunt expuşi

"Îmi place istoria, dar nu prea o cred. Dacă ar fi să aleg, Hitler este un personaj istoric care îmi place. Chiar acum mă apuc să citesc 'Mein Kampf'. Mi se pare senzaţional cum a devenit din nimic un tiran", a spus Ristei pentru sursa citată.

Citeşte şi: Ameninţări fără precedent ale lui Mihai Tudose: 'Înseamnă furt. Se va face PUŞCĂRIE'

Ulterior, artistul a revenit cu o declarație în care a anunţat că spune ce gândește și nu se ascunde după clișee. "Evident ca nu sunt de acord, si nu empatizez cu actiunile. Insa cu siguranta nu sunt singurul fascinat de personaje negative. Si da, Hitler e un dubios cu o transformare psihica uluitoare. Prea ne-am obișnuit cu artiști sau persoane publice care vorbesc și scriu într-un mod diplomat, cât să nu supere pe nimeni, cât să nu-și piardă din fani. Sau de PR care ne învață ce să vorbim ca să atragem simpatii și sa facem mulți bani. Sau de mizerii pe care le vedem la tv dar nu le comentăm, “ca nu dă bine între colegi”. Până una alta, despre Hitler și creierul lui bolnav, au scris alții, documentați, cu păreri pertinente. Poate ne-ar face bine să-i citim mai des, ca să avem cât mai multe informații. No hate! O sa mai fac gafe!", a scris el pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.