Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rupere de nori în Mehedinți: pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 34 de beciuri și curți

agerpres
inundatii

Pompierii din Mehedinți, județ aflat sub avertizare Cod roșu de averse, au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru evacuarea apei din 34 de curți și beciuri.

Potrivit ISU Mehedinți, au fost afectate de inundații comunele Bâcleș (satele Smadovița, Corzu și Petra), Oprișor, Punghina, Bălăcița (satele Bălăcița și Gvardenița), Bala, Prunișor (satul Fântâna Domnească), Căzănești, Florești, Voloiac (sat Cotoroaia), Hinova, Hunicioara (satul Peri), dar și Drobeta Turnu Severin.

Până sâmbătă, la ora 7.00, pompierii mehedințeni au intervenit pentru evacuarea apei din 34 de curți și beciuri.

Sâmbătă dimineața, pompierii intervin în Drobeta Turnu Severin și în comuna Braniște, cu 3 autospeciale și 3 motopompe transportabile, scrie Mediafax.

Și în Caraș-Severin, pompierii au acționat pentru evacuarea apei din 21 de curți și beciuri în localitatea Naidăș, 4 curți și grădini în localitatea Prilipeț, o curte și un beci în localitatea Brădișoru de Jos, un beci în localitatea Slatina-Nera, unul în Reșița și o curte în localitatea Anina, unde a intervenit Serviciul pentru Situații de Urgență Anina.

Au intervenit forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, Secției de Pompieri Oravița și Gărzii de Intervenție Bozovici, cu 11 autospeciale, 9 motopompe transportabile, 1 motofierăstrău și 42 militari.

Județul Mehedinți, alături de Caraș-Severin și zonele de munte din Gorj și Hunedoara, sunt până sâmbătă la ora 12.00 sunt avertizare Cod roșu de averse torențiale și abundente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.