Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUPTURĂ între maghiari pentru postul de vicepremier

UDMR

 

Europarlamentarul Laszlo Tokes critică propunerea UDMR! El spune că aceasta denotă ”neseriozitatea cu care oficialii Uniunii se raportează la alegătorii lor" şi că "atât Ardealul, cât şi România merită mai mult".

„Este greșită opinia celor care credeau că odată cu demisia vicepremierului Kelemen Hunor, coroborată cu rămânerea la guvernare a UDMR-ului senatorului Verestóy Attila, Uniunea a atins cel mai jos nivel al evoluției sale. Cei care susțin asta probabil se înșală, pentru că, iată, UDMR continuă să alunece în jos: o propune oficial în funcția de ministru al Culturii şi de vicepremier pe Biró Rozália, perdanta scaunului de viceprimar în municipiul Oradea", afirmă Tokes.

"Propunerea şefei organizației de femei a partidului într-o poziție atât de importantă în stat denotă neseriozitatea cu care oficialii UDMR se raporteză la alegătorii lor, demonstrează cât de mult țin la comunitatea maghiară din Transilvania, cât de mult doresc succesul României şi al locuitorilor ei. Atât Ardealul, cât şi România merită mai mult", adaugă Laszlo Tokes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.