Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUPTURĂ la Digi 24: Cristian Tudor Popescu îl UMILEȘTE, din nou, pe Cosmin Prelipceanu, și anunță că NU mai participă la emisiunile acestuia

Prelipceanu CTP

Scandalul de la Digi 24 dintre Cristian Tudor Popescu și unul dintre șefii stației, Cosmin Prelipceanu, capătă noi dimensiuni. CTP a decis să nu mai apară la emisiunile lui Prelipceanu și să rupă colaborarea cu postul pentru poziția de invitat permanent în ediția de joi a producției ”Jurnalul de seară”.

Totuși, Cristian Tudor Popescu nu se desparte de Digi 24, ci doar nu vrea să mai lucreze cu Prelipceanu. Mai mult, CTP va avea intervenții mai dese la postul de știri și va fi un soi de co-realizator al unei emisiuni.

Citește și: Viorica Dăncilă a mărturisit- Câte case are fostul premier

„De acum înainte, mă puteți vedea vineri seara, la Digi 24, și în cursul săptămânii, în intervenții ad-hoc, atunci când este cazul. Nu comentez nimic despre această schimbare, cu excepția comunicării ei, astfel încât publicul să știe unde mă poate vedea. Am dreptul al acest răspuns: nu comentez.”, a declarat CTP pentru paginademedia.

De altfel, într-un articol de pe site-ul său, republica.ro, CTP anunța de miercuri că nu va mai participa la emisiunile lui Prelipceanu.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face

„CAP LIMPEDE

Stimați telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21, așa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii 5 ani.

Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21, voi fi invitatul tinerei și talentatei jurnaliste Digi24, Alina Manolache, în noua emisiune intitulată CAP LIMPEDE. ”, a scris analistul.

Citește și: Dan Barna ‘a luat foc’- Ne-au otrăvit trecutul, ne compromit prezentul și ne anulează viitorul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.