Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rus, noi detalii despre autostrazi: Sunt probleme in toata tara. Cum le prioritizeaza

ioan rus

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune că în gândirea master planului de transport trebuie să se țină seama de faptul că județele Moldovei sunt mai slab dezvoltate și, în consecință, trebuie prioritizată o legătură de transport cu această regiune a țării.

'Pe autostradă avem câteva chestiuni de rezolvat. Noi avem de rezolvat toată țara, problema e la nivelul întregii țări. Avem o problemă gravă cu tot ce înseamnă Moldova. Dinamica de dezvoltare a județelor din vestul țării este infinit mai mare decât a județelor din estul țării. Atunci, dacă nu facem nimic și nu prioritizăm o legătură între Moldova și Transilvania, județele de acolo se vor menține cu un nivel de dezvoltare scăzut și cu probleme sociale mari. Inadmisibil pentru un stat național!', a declarat, vineri, într-o conferință de presă la Cluj-Napoca, Ioan Rus.

El a adăugat că legăturile cu Moldova se vor realiza pe rutele 'Bacău-Brașov și una care vine de la Iași și se oprește pe autostrada Transilvania'.

Ministrul Ioan Rus a mai spus că deocamdată sunt dezbateri publice pe proiectul propus, iar apoi, în cadrul programului operațional care va fi adoptat de guvern vor fi stabilite și prioritizările.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.