Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia acuză că declarațiile lui Pompeo referitoare la fuga lui Maduro fac parte dintr-un 'război informațional'

facebook.com
Venezuela

Ministerul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse a respins miercuri sugestia făcută de Washington potrivit căreia Rusia l-a convins pe preşedintele venezuelean Nicolas Maduro, confruntat cu proteste, să nu fugă din ţară, apreciind că afirmaţia este parte a unui război informaţional, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat că preşedintele venezuelan Nicolas Maduro era pregătit marţi dimineaţă să plece spre Cuba, înainte de a fi sfătuit de Rusia să renunţe.

Citeste si Ministrul Turismului : Voucherele de vacanță vor fi acordate și anul acesta. Ne așteptăm ca un număr cât mai mare de bugetari să prefere litoralul românesc

Rugată să comenteze declaraţiile lui Pompeo, purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, a declarat pentru Reuters că acestea fac parte dintr-un "război informaţional". Anterior, Moscova acuzase Washingtonul că încearcă să impulsioneze o lovitură de stat în Venezuela, aliată apropiată a Rusiei, şi că încearcă să demoralizeze armata prin răspândirea de fake news menite să scadă moralul militarilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.