Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia aduce din nou în discuție tema armelor chimice: 'Americanii îi ajută pe ucraineni să le prepare'

Radu Pop
www.glsa.ro
arme chimice

Moscova susține că are informații în privința unor „contractori” americani, care îi „ajută” pe ucraineni să pregătească provocări chimice în Ucraina, a declarat reprezentantul permanent al Federației Ruse la Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice, Alexander Shulgin, la postul de televiziune "Rusia-24. El nu a prezentat și dovezi în sprijinul susținerilor sale.

"Pe baza materialelor Ministerului Apărării al Federației Ruse, trimitem note, avertizând statele părți la convenția chimică privind interzicerea armelor chimice despre provocările viitoare și oferim informații specifice - unde, ce, ce pași vor fi făcuți. Indicăm chiar și contractorii americani care îi ajută pe naționaliștii ucraineni în aceste preparate chimice", a spus el.

"Americanii ignoră toate acestea, spun că este vorba de dezinformare din partea Rusiei, dimpotrivă, Rusia însăși pregătește provocări sub un steag fals, ei susțin că Rusia însăși va submina ceva și apoi va da vina pe ucraineni. În ceea ce-i privește pe contractorii lor, ei spun că aceștia sunt umanitari onești, nobili, care sunt angajați doar în asistență umanitară", a adăugat Shulgin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.