Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia amenință cu o ruptură totală a relațiilor cu SUA: Depinde în totalitate de alegerea pe care o face Washingtonul

vestidinrusia.ro
Serghei Riabkov

O ruptură a relațiilor politice externe dintre Rusia și Statele Unite ale Americii nu este exclusă, dar aceasta nu este în interesul Federației Ruse, a declarat, joi, adjunctul ministrului rus de externe, Serghei Riabkov, într-un interviu acordat RTVI, notează RADOR.

"Depinde în totalitate de alegerea pe care o face Washingtonul. Nu exclud nimic în avans, dar aceasta, desigur, nu este calea noastră și nici demersul nostru. Ne urmăm politica în mod constant, proactiv, nu reactiv, inclusiv în direcţia americană, ghidându-ne pur și exclusiv de interesele noastre naționale. Este în interesul nostru să nu rupem relațiile diplomatice cu SUA" - a declarat Riabkov, răspunzând la o întrebare despre posibilitatea unei rupturi complete a relațiilor dintre cele două țări.

Diplomatul rus a adăugat că este nevoie de comunicare și dialog între țări, dar dacă la un moment dat americanii vor gândi altfel, atunci "treaba se va încheia într-o pauză".

"Nivelul rusofobiei din Statele Unite ale Americii la toate nivelurile și ramurile guvernamentale, în mass-media mainstream este absolut fără precedent. Simțim asta în fiecare zi" - a adăugat Riabkov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.