Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia, anunț crucial despre războiul din Ucraina: 'Toate obiectivele stabilite de președinte vor fi îndeplinite'

vestidinrusia.ro
Nikolai Patrușev

Sarcinile „operațiunii militare speciale” din Ucraina vor fi îndeplinite, iar Rusia nu va forța termenele limită, a declarat Nikolai Patrușev (foto), secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse și fost șef al FSB.

"Nu urmărim termenele limită", a declarat Patrushev într-un interviu acordat ziarului Argumenty i Fakty, relatează Interfax.

"Toate obiectivele stabilite de președintele Rusiei vor fi îndeplinite. Nu se poate altfel, din moment ce adevărul, inclusiv adevărul istoric, este de partea noastră", a spus Patrushev.

"Soarta Ucrainei va fi determinată de oamenii care trăiesc pe teritoriul său. Aș dori să vă reamintesc că țara noastră nu a controlat niciodată soarta puterilor suverane", a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

Pe 26 aprilie, Patrushev a declarat că politica Washingtonului și Kievului ar putea duce la dezintegrarea Ucrainei în mai multe state.

"Rezultatul politicii Occidentului și a regimului de la Kiev controlat de acesta nu poate fi decât dezintegrarea Ucrainei în mai multe state", a declarat Patrushev într-un interviu acordat Rossiyskaya Gazeta pe 26 aprilie.

Pe 21 februarie, președintele rus a semnat un decret de recunoaștere a independenței republicilor populare Donețk și Lugansk. Pe 24 februarie, Putin a anunțat începerea războiului în Ucraina.

Ca răspuns, multe țări au impus sancțiuni pe scară largă împotriva Rusiei. O serie de țări furnizează Ucrainei arme și echipamente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.