Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia anunță o mega-operațiune anti-spionaj: 'Au fost neutralizați sute de spioni!'

vestidinrusia.ro
Nikolai Patrușev

Rusia anunță o mega-operațiune anti-spionaj: 'Au fost neutralizați sute de spioni!'

Federaţia Rusă a neutralizat în ultimii ani sute de angajați ai serviciilor de informații străine, care au desfășurat activități de informații împotriva Rusiei și a partenerilor acesteia, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev, în articolul său publicat în revista "Razvedcik" (Agentul de informații), informează Rador.

Patrușev a menționat că "occidentalii obțin pârghii de influență prin implicarea în instruire a liderilor promițători și a reprezentanților structurilor de forță, care devin apoi 'propagatorii ideilor dăunătoare'". El a adăugat că Statele Unite și țările europene cheltuiesc resurse uriașe pentru găsirea și instruirea în centre specializate a "tinerilor lideri democrați".

Lideri „marionete”

Patrușev afirmă că pe viitor cei care au parcurs pregătirea necesară vor fi implicați în organizarea loviturilor de stat. În același timp, obiectivul lor îl constituie constituirea de "regimuri dependente de Occident" în statele independente anterior, este de părere președintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse. El a subliniat că "'liderii' pregătiți în acest fel se dovedesc, de fapt, a fi marionete obișnuite, care primesc bani de la alte servicii speciale occidentale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.