Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia bate cu pumnul în masa NATO: Vrem explicații! Nu ne mulțumesc cele actuale!

rusia sua

Rusia aşteaptă explicaţii din partea Alianţei Nord-Atlantice pentru deciziile luate cu ocazia summitului de la Varşovia, unde s-a aprobat suplimentarea efectivelor NATO în Europa de Est, afirmă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de site-ul agenţiei Tass.

"Discuţiile de la Consiliul NATO-Rusia trebuie să fie responsabile, fără scop propagandist. Vrem să înţelegem deciziile luate de NATO cu ocazia summitului de la Varşovia", a declarat Serghei Lavrov.

"Declaraţiile publice pe care le-am auzit nu ne multumesc. Există o dorinţă de a crea o imagine artificială a Rusiei inamice în scopul consolidării unităţii în cadrul NATO şi a poziţiei internaţionale a Alianţei Nord-Atlantice", a spus Lavrov, potrivit Mediafax.

Alianţa Nord-Atlantică a aprobat, cu ocazia summitului de la Varşovia, planul de consolidare a prezenţei militare în Europa de Est, prin desfăşurarea a mii de militari în România, Polonia şi în ţările baltice. În plus, NATO a preluat comanda asupra sistemului antirachetă din Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.