Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia continuă să arunce în luptă deținuți însă - Batalion cu experiență de serviciu în forțele de securitate precum și veterani

economist.com
soldati rusi

Potrivit Centrului de Rezistență Națională, o nouă unitate specială de asalt „Storm Gladiator” a fost formată din deținuții recrutați în Rusia pentru războiul împotriva Ucrainei.

Opoziţia notează că acesta este un batalion semi-secret privilegiat format din câteva sute de condamnaţi cu experienţă de luptă, şi numit „Gladiatori” după un fost general al Armatei 58 cu indicativul „Spartacus”.

"Batalionul este comandat de un fost polițist condamnat pentru crimă brutală. Pentru această unitate sunt selectați persoane cu un nivel ridicat de pregătire fizică, experiență de serviciu în forțele de securitate, precum și veterani de luptă", a declarat Serviciul Central de Securitate. o declarație.

În plus, adaugă opoziția, gladiatorii sunt antrenați la poligonul gladiatori, în special, de foști soldați Wagner și soldați Kadirov din unitatea Akhmat SOBR, care face parte din Garda Rusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.