Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia continuă să lovească în estul Ucrainei: O altă gară a fost bombardată

haszon.hu
razboi ucraina rusia ucraina tanc

O gară din estul țării a fost bombardată de forțele rusești, afirmă șeful căilor ferate din Ucraina, potrivit CNN, scrie Mediafax.

O stație de cale ferată din estul Ucrainei a fost lovită de bombardamente rusești, a declarat luni președintele companiei feroviare de stat din Ucraina, fără a oferi detalii despre poziția obiectivului.

„Noaptea trecută, o altă stație de cale ferată din estul Ucrainei a fost bombardată de trupele rusești", a declarat Oleksandr Kamyshin pe Telegram, anunță CNN.

Deoarece a fost un atac nocturn, nu s-au înregistrat victime. Cinci locomotive, șine și rețele electrice au fost avariate, a precizat Kamyshin.

„Ei continuă să lovească, vizând infrastructura feroviară. Nu există victime nici în rândul civililor, nici în rândul lucrătorilor feroviari", a precizat acesta.

O stație de cale ferată din Kramatorsk, în estul Ucrainei, care era folosită de civilii care încercau să fugă de război, a fost lovită vineri de un atac cu rachete rusești, au declarat autoritățile. Cel puțin 57 de persoane au fost ucise și 109 au fost rănite în atac, potrivit lui Pavlo Kyrylenko, șeful administrației militare regionale din Donețk.

Ministerul rus al Apărării a respins acuzațiile și a declarat că atacul cu rachete a fost o „provocare" a forțelor ucrainene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.