Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia dă detalii după ce a fost acuzată că l-a făcut președintele SUA pe Donald Trump

whatdoesitmean.com
trump putin

Rusia a denunţat luni acuzaţii 'gratuite' ale CIA după dezvăluiri apărute în Washington Post potrivit cărora Moscova l-ar fi ajutat pe candidatul republican Donald Trump să fie ales preşedinte al Statele Unite, relatează AFP.

'Cu o surprinzătoare regularitate apar în mass-media astfel de informaţii de la înalţi reprezentanţi ai Statelor Unite şi Marii Britanii', a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, titrează agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Universitatea de Medicină: Un profesor s-a DEZBRĂCAT în fața studenților! Reacția ȘOCANTĂ a studentelor / VIDEO

'Niciuna dintre aceste afirmaţii nu este susţinută de o informaţie, nu mai vorbesc de probe. Toate acestea arată că sunt acuzaţii gratuite, neprofesionale care nu au nimic de-a face cu realitatea', a mai declarat el jurnaliştilor.

Potrivit unui articol publicat de Washington Post vineri seară, citând o evaluare a CIA, Rusia a intervenit pentru ca Donald Trump să fie ales la ultimul scrutin prezidenţial din SUA.

Citește și: De ce GEM femeile când fac SEX? Nu are legătură cu plăcere

Potrivit ziarului, persoane având legături cu Moscova au furnizat site-ului WikiLeaks e-mailuri după piratarea conturilor fostului director de campanie al candidatei democrate Hillary Clinton, John Podesta, şi ale Partidului Democrat, printre altele.

'Comunitatea de informaţii consideră că obiectivul Rusiei a fost de a favoriza un candidat în defavoarea altuia, pentru a ajuta la alegerea lui Trump', a declarat pentru Washington Post un important responsabil al serviciilor de informaţii americane.

Citește și: Concursul care face RAVAGII printre tinere: Încearcă să prindă banii cu SÂNII / VIDEO

Donald Trump a respins aceste acuzaţii ca fiind 'ridicole' şi a afirmat că analiştii CIA care au produs aceste concluzii 'sunt aceiaşi care au spus că (fostul preşedinte irakian) Saddam Hussein dispunea de arme de distrugere în masă'.

Washingtonul a acuzat deja în octombrie Rusia că a orchestrat vaste piraterii informatice pentru a influenţa campania prezidenţială, mai ales după ce s-a descoperit în iunie că hackeri ruşi au pătruns aproape un an în computerele Partidului Democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.