Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia denuță dezbaterea din SUA dintre Trump și Biden: 'Se creează o competiţie a antipatiei faţă de Rusia'

Putin presents national awards to Russia's creative professionals

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin, Dimitry Peskov, a declarat că Rusia a devenit o constantă în toate dezbaterile electorale din Statele Unite și că „se creează o competiţie a antipatiei faţă de Rusia”. În dezbaterea de joi seară, cei doi contracandidaţi pentru preşedinţia SUA au discutat şi subiecte de politică externă, iar Rusia a fost menţionată, relatează Mediafax.

Donald Trump a spus că nimeni nu a impus sancţiuni mai aspre asupra Rusiei, în timp ce Joe Biden a susţinut că Rusia caută să îl împiedice să fie ales. Acesta a mai declarat că orice ţară care va interveni în alegerile din America va plăti un preţ pentru asta, dacă el va câştiga.

„Regretăm că această competiţie a antipatiei faţă de Rusia a devenit o constantă în toate procesele electorale din SUA. Suntem perfect conştienţi de acest lucru şi nu putem decât să ne exprimăm regretul”, a declarat Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin.

Citește și: De ce trebuie ANULAT pelerinajul de la Sf. Dimitrie - argumentele unei asociații: scrisoare deschisă către patriarhul Daniel, Arafat, Berbeceanu, Vela și Tătaru

Oficialii americani au raportat că hackerii ruşi au ţintit reţelele a zeci de guverne de stat şi locale din Statele Unite în ultimele zile şi au furat date de la cel puţin două servere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.