Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia, după interviul dat de Zelenski la CNN: 'Esența nazistă a lui Napoleon de la Kiev'

Ria Novosti
Maria Zaharova

În timp ce eforturile Kievului s-au concentrat până acum pe recucerirea teritoriului din sudul şi estul Ucrainei, Zelenski a afirmat într-un interviu pentru CNN (întreg materialul disponibul aici) că obiectivul său final este eliberarea Crimeei, peninsula anexată de Rusia în 2014 prin încălcarea dreptului internaţional. Federația Rusă, prin voce purtătoarei de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, a avut o reacție dură la promisiunea liderului de la Kiev.

"Nu ne putem imagina Ucraina fără Crimeea. Cât timp Crimeea se află sub ocupaţie rusă, acest lucru înseamnă un singur lucru: războiul nu s-a terminat încă", a spus el, relatează News.ro. Întrebat dacă există vreun scenariu în care ar putea exista pace fără Crimeea, Zelenski a răspuns: "Atunci nu va fi victorie".

„El și-a imaginat Crimeea fără apă de ani de zile. Iar acum și fără crimeeni. Esența nazistă a lui Napoleon de la Kiev”, a fost reacția purtătoarei de cuvânt a ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, pe canalul ei de Telegram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.