Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia e gata de CONFLICT cu SUA: AVERTISMENTUL transmis americanilor

sua rusia

Rusia a avertizat miercuri că va riposta unor eventuale noi sancţiuni adoptate împotriva ei de către SUA, reacţie ce survine după ce congresmanul Lindsey Graham, membru al Partidului Republican din care face parte şi preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a declarat că Rusia trebuie să se aştepte la sancţiuni dure ca urmare a atacurilor cibernetice din timpul campaniei electorale americane, transmite agenţia Reuters.

'Sincer, ne-am săturat de minciuna cu 'hackerii ruşi' care este răspândită în SUA de la cel mai înalt nivel', a declarat purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, ea calificând relatările despre posibile noi sancţiuni drept o 'provocare dirijată de Casa Albă', scrie agerpres.ro.

Citește și: BOMBĂ Ăsta e motivul pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Sevil Shhaideh?

Anterior, congresmanul republican Lindsey Graham a declarat în capitala Letoniei, Riga, că în urma atacurilor cibernetice din campania electorală americană 'vor fi sancţiuni bipartizane care vor lovi puternic Rusia şi mai ales pe Putin individual'. ' A sosit timpul ca Rusia să înţeleagă - destul este destul ! (...) Este ceea ce puteţi aştepta în SUA în anul 2017: un efort bipartizan în Congres de a răspunde interferenţei Rusiei în alegerile noastre', a adăugat Graham, el fiind unul dintre congresmenii care au cerut constituirea unei comisii care să investigheze acele atacuri.

Partidului Democrat american şi inclusiv preşedintele Barack Obama au acuzat Rusia că a intervenit prin astfel de atacuri în campania electorală, democraţii susţinând că obiectivul acestei operaţiuni a fost să o slăbească pe candidata lor la preşedinţie, Hillary Clinton, care în final a pierdut alegerile în faţa republicanului Donald Trump.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

Autorităţile de la Moscova au negat permanent aceste acuzaţii şi au cerut Washingtonului să le probeze sau să închidă subiectul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.