Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia explică ce înseamnă 'autopurificarea' societății de trădători

vladimir putin dmitri peskov

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov (foto stânga), a venit joi cu precizări în plus referitoare la „trădătorii” ruși: cei care pot fi numiți înșiși trădători dispar din viața societății ruse pe fondul actualelor evenimente, a spus acesta comentând cuvintele președintelui Vladimir Putin la întâlnirea de miercuri.

„În vremuri atât de dificile și în situații atât de responsabile, situații emoționale foarte exaltate, mulți oameni își arată esența”, a spus Peskov, citează TASS. "Ei înșiși dispar din viața noastră. Cineva își părăsește funcțiile, cineva își părăsește viața activă de serviciu, cineva părăsește țara și se mută în alte state. Așa se întâmplă această curățare. Cineva încalcă legea și suportă pentru aceasta: este o pedeapsă în conformitate cu cu hotărâri judecătorești”, a conchis el.

Solicitat să comenteze informațiile despre cazurile în care litera Z a fost pictată pe ușile persoanelor care se opun operațiunii speciale ruse din Ucraina, Peskov și-a exprimat îndoiala că acesta este „un pas către purificare”. "Acum toată lumea își arată foarte emoțional atitudinea față de ceea ce se întâmplă. Mulți oameni își doresc nu doar emoțional, ci și efectiv să-l susțină pe președinte. Marea majoritate a acestora", a subliniat el.

Vezi și: Putin i-a luat la țintă pe oligarhii ruși pro-occidentali: 'Trădători naţionali' din a 'cincea coloană', care 'nu pot trăi fără stridii şi libertatea de gen'

Anterior, președintele Vladimir Putin a spus că Occidentul colectiv încearcă „să parieze pe așa-zisa coloană a cincea, pe trădătorii naționali”. În același timp, el a adăugat că orice națiune, în special cea rusă, „va putea întotdeauna să distingă adevărații patrioți de rămășițe și trădători și pur și simplu îi va scuipa ca un muscă care a zburat accidental în gură”. Putin și-a exprimat și convingerea că o astfel de naturală și necesară autopurificare a societății nu va face decât să întărească țara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.