Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia își consolidează preznța în Serbia - Putin va vizita Belgradul pentru a semna un acord în domeniul nuclear

BBC.com
Vladimir Putin, tânăr ofițer KGB.

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, va întreprinde o vizită în Serbia în ianuarie 2019, a confirmat marţi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, informează TASS preluată de Agerpres.

"Vizita preşedintelui (Putin) în Serbia este în curs de pregătire şi este planificată să aibă loc în ianuarie", a spus Peskov.

Anterior, preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a anunţat că îl aşteaptă în vizită pe omologul său rus în vizită la Belgrad în 17 ianuarie. Întrevederea precedentă între cei doi lideri a avut loc Moscova, în 2 octombrie 2018.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

Mass-media din Serbia a anunţat înainte de a aceasta că în timpul viitoarei vizite a preşedintelui rus este planificată semnarea a 20 de acorduri în diferite domenii. În centrul atenţiei se va afla realizarea unor proiecte comune în domeniul energeticii, infrastucturii şi noilor tehnologii.

La rândul său vicepremierul rus Iuri Borisov a anunţat anterior că în timpul vizitei ar putea fi semnat şi un acord pentru înfiinţarea în Serbia a unui centru nuclear.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.