Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia mai primește o lovitură: Compania care administrează o rețea de bancomate din Finlanda nu mai acceptă cardurile rușilor

bancomat

Rușii mai primesc o grea lovitură economică, pe fondul sancțiunilor occidentale fără precedent.Rețeaua de bancomate Nosto din Finlanda nu mai acceptă, începând de azi, retrageri de bani cu cardurile UnionPay, după ce rușii au golit ATM-urile de la granița de est a Finlandei, a anunțat compania bancară într-un comunicat.

„În ultimele săptămâni, rușii au golit ATM-urile Nosto de la granița de est a Finlandei, în special în sud-estul Finlandei, uneori în doar câteva ore.

Înainte, ATM-urile aveau destule bancnote pentru o zi întreagă. În același timp, au fost folosite unele carduri internaționale nesupuse sancțiunilor pentru a retrage sume ajungâng până la zeci de mii de euro”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul companiei.

Numărul retragerilor de bani cu carduri China UnionPay, dar și valoare sumelor retrase a crescut de câteva sute de ori față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Rezervele noastre de bani și resursele pur și simplu nu au putut ține pasul cu aceste retrageri masive de cash. Sumele de bani retrase au fost atât de mari, încât este imposibil să fi fost scoase pentru cumpărături făcute de turiști ruși în Finlanda”, a mai menționat compania, potrivit b1tv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.