Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia oprește gazul prin Nord Stream către Europa: anunț făcut de Gazprom

arcpublishing.com
Gazprom gaze

Transferul gazului prin gazoductul Nord Stream o să fie oprit de Gazprom în perioada 31 august - 2 septembrie timp de trei zile pentru întreținere și întreținere preventivă, transmite Gazprom.

După finalizarea lucrărilor și absența defecțiunilor tehnice ale unității, transportul gazelor va fi restabilit la nivelul de 33 de milioane de metri cubi pe zi, speră Gazprom

"Complexul de lucrări de mentenanță de rutină în conformitate cu actualul contract de mentenanță va fi realizat în comun cu specialiștii Siemens", subliniază compania rusă.

"În conformitate cu documentația tehnică a Siemens, la fiecare 1000 de ore este necesară efectuarea întreținerii unității, care include: inspecția carcasei pentru fisuri, gropi, deformări, pete de arsuri, curățarea carcasei; inspecția sistemelor de alimentare cu petrol, a aerului, îndepărtarea produselor de ardere a gazelor pentru scurgeri, strângerea conexiunilor și eliminarea cauzelor scurgerilor; verificarea operibilității supapelor de siguranță și reglarea sistemului de control al debitului de aer", se arată în raport.

Conducta de gaz este capabilă să transporte până la 167 de milioane de metri cubi de gaz pe zi, dar capacitatea a scăzut din cauza încălcării programului de întreținere pentru echipamentele stației de pornire a magistralei marine - stația de compresoare Portovaya. Este echipat cu unități de pompare a gazelor ale Rolls-Royce, a căror activitate cu turbine cu gaz a fost transferată către Siemens. Din cauza sancțiunilor canadiene, o turbină nu s-a mai întors în Rusia la timp de la baza de reparații a Siemens Energy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.