Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia, răspuns dur pentru Polonia în scandalul refugiaților din Italia: 'Varșovia a participat la schimbul regimurilor în Ucraina!'

vestidinrusia.ro
Maria Zaharova

Rusia, răspuns dur pentru Polonia în scandalul refugiaților din Italia: 'Varșovia a participat la schimbul regimurilor în Ucraina!'

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova, a răspuns pe Telegram Poloniei la acuzația la adresa Rusiei în criza migrației din insula italiană Lampedusa, informează Rador Radio România.

"Cineva ajută oamenii să parcurgă sute, dacă nu chiar mii de kilometri de pe teritoriul Ucrainei la Marea Mediterană, cineva îi ajută să se transporte, cineva care este interesat de acest lucru. Un interes în acest sens îl are, fără îndoială, Polonia. Care în mod repetat a participat la schimbul regimurilor în Ucraina", a scris Zaharova.

Răspunsul Zaharovei este afirmația "în oglindă" a adjunctului ministrului de externe al Poloniei, Arkadiusz Mulyarchik, care a vorbit în acest fel despre Rusia și migranții din Nigeria și țările Africii Centrale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.