Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia refuză orice legare a conflictului din Estul Ucrainei de Peninsula Crimeea. NU poate exista o discuție pe asta! Problema e închisă definitiv!

crimeea

Orice discuție privind statul Peninsulei Crimeea, care ar putea fi purtată cu Kievul, este imposibilă, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează site-ul agenției Tass preluat de mediafax.

Citește și: Traian Băsescu s-a prăpădit de râs: Niciodată

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care purtătorul de cuvânt de la Kremlin a fost întrebat ce părere are despre ideea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski privind o discuție între Ucraina, Rusia și SUA pe tema statutului Peninsulei Crimeea.

"Nu poate fi nicio reacție din partea Kremlinului. Orice discuție despre Crimeea este imposibilă. Acest lucru a fost afirmat și anterior", a declarat Peskov.

Crimeea a fost anexată de Rusia în anul 2014, în urma unui referendum controversat organizat în regiune. Ucraina, Statele Unite și Uniunea Europeană au refuzat să recunoască alipirea regiunii și au introdus împotriva Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.