Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia reia atacurile sângeroase în Ucraina: lovituri puternice în peste 400 de orașe și sate / morți și răniți raportați

Facebook
rachete-razboi

Rusia reia atacurile sângeroase în Ucraina: lovituri puternice în peste 400 de orașe și sate / morți și răniți raportați

Rusia a efectuat un atac major cu drone asupra Ucrainei, vineri și sâmbătă, lovind instalații de infrastructură care au provocat întreruperi de energie electrică în peste 400 de orașe și sate din sudul, sud-estul și nordul țării, au declarat oficialii ucraineni, relatează Mediafax.

Poliția ucraineană a declarat că Rusia a tras o serie de rachete asupra satului Komyshuvakha, aproape de linia de front din Zaporizhzhia, iar doi angajați de la serviciul sanitar au fost omorâți, scrie, sâmbătă, The Guardian.

Pe lângă cele două persoane ucise, patru au fost rănite, iar un incendiu a afectat o clădire rezidențială. „Ca urmare a primelor două lovituri, patru locuitori din zonă au fost răniți și un incendiu a izbucnit într-o clădire rezidențială”, au precizat polițiștii. „Când poliția și salvatorii au ajuns la fața locului, rușii au efectuat o altă lovitură. Doi lucrători ai serviciilor de urgență au fost uciși și alți trei au fost răniți”.

Context

Ucraina se așteaptă la un nou val de atacuri rusești, pe măsuri ce iarna își intră în drepturi. Forțele armate rusești au concentrat peste 800 de rachete în Crimeea, pentru a efectua „teroarea energetică” în această iarnă, transmit forțele armate ale Kievului (mai multe aici).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.