Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În timp ce Rusia a primit GRATIS, România a CUMPĂRAT de la SUA 200 de ventilatoare cu 11.300 de euro BUCATA (Ionuț Cristache)

AHC Solution
ventilator ATI

România cumpără din SUA 200 de ventilatoare. Prima transă de 100 au venit deja, iar prețul plătit pe bucată de țara noastră către SUA este de 11.300 de euro. Rusia, inamic al SUA, a primit gratis din partea SUA tot 200 de ventilatoare. Situația a fost făcută publică de Ionuț Cristache.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu RUPE TĂCEREA: Actorul consuma alcool și îl combina cu pastile de depresie și anxietate

"Au venit primele 100 de ventilatoare din SUA! Urmeaza alte 100. 1 ventilator, cu TVA cu tot costa 11.300 de euro(!!!!info exclusiv!!!!)Calculele pentru achizita totala le puteti face si dumneavoastra.Foarte bine ca le cumparam, sa speram ca nu va fi nevoie de ele, si daca va fi sa avem, vom fi pregatiti. Dar incerc si alta abordare, daca e voie. De ce noi, parteneri strategici, le cumparam si rusii primesc tot 200 de ventilatoare, cu titlul de donatie, tot din partea SUA?", scrie Ionuț Cristache pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.