Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia s-a ÎNFURIAT pe Republica Moldova: Duma de Stat condamnă Chișinăul pentru legea anti-propagandă

republica moldova

Duma de Stat a Rusiei a adoptat miercuri o declaraţie cu privire la inadmisibilitatea discriminării mass-media ruse în Republica Moldova, relatează deschide.md.

Prin documentul adoptat, deputaţii ruşi îndeamnă Organizaţia Naţiunilor Unite, Consiliul Europei şi Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa să dea o notă legii anti-propagandă adoptate în R.Moldova.

Citește și: Simona Halep a fost cerută în căsătorie: Fanii au 'înnebunit' de fericire, după victoria fantastică a liderului mondial în fața Pliskovei

Mai mult, aleşii recomandă conducerii Rusiei să întreprindă un set de măsuri în scopul găsirii altor căi şi metode ca produsele jurnalistice ruse să ajungă în casele moldovenilor, mai scrie site-ul citat.

Iniţiatorii declaraţiei au fost membrii Comitetul Dumei de Stat pentru afaceri CSI, integrarea euroasiatică şi relaţiile cu compatrioţii, anunță Agerpres.

Deschide.md reaminteşte că, la 10 ianuarie, decretul de promulgare a Legii pentru modificarea şi completarea Codului Audiovizualului a fost semnat de preşedintele Parlamentului din R. Moldova, Andrian Candu, după ce Curtea Constituţională a constatat că există circumstanţe care justifică interimatul funcţiei de şef al statului pentru promulgarea acesteia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.