Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia acuză un 'grup de sabotori' ucraineni că a încercat un raid în regiunea rusă Briansk

TASS
Briansk Rosgvardia

Forţele ruse au împiedicat o incursiune a unui "grup de sabotori" ucraineni în regiunea Briansk, la graniţa cu Ucraina, a declarat marţi guvernatorul regional Alexander Bogomaz, citat de AFP, conform Agerpres.

Forţele armate ruse şi poliţiştii de frontieră "au împiedicat o tentativă a unui grup de sabotori ucraineni de a pătrunde pe teritoriul rus" în apropierea satului Kurkovici din regiunea Briansk, a afirmat Bogomaz pe Telegram.

Potrivit acestuia, "nimeni nu a fost rănit" în urma incidentului, dar un animal a fost ucis, iar spaţii industriale şi o maşină au fost avariate de bombardamentele ucrainene.

Regiunile ruseşti care se învecinează cu Ucraina se confruntă de mai multe luni cu o intensificare a atacurilor cu drone efectuate, potrivit Moscovei, de Kiev.

Luptele şi bombardamentele au afectat, de asemenea, mai multe sate din apropierea frontierei cu Ucraina, mai mulţi civili fiind ucişi.

La începutul lunii iunie, incursiuni revendicate de grupuri de bărbaţi înarmaţi care se declară ruşi şi care luptă alături de armata ucraineană au dus la ciocniri violente în regiunea Belgorod.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.