Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia se adaptează la sancțiuni: Contribuțiile la bugetul ONU ar urma să fie plătite în ruble

Admiral Markets
rubla ruseasca

Rusia analizează posibilitatea de a transfera contribuțiile la bugetul ONU și al agențiilor ONU în ruble, a declarat pentru agenția Interfax Petr Ilyichev, directorul departamentului pentru organizații internaționale din cadrul Ministerului de Externe.

„Tranziția către transferul contribuțiilor în ruble este în curs de elaborare și depinde în mare măsură de disponibilitatea și capacitatea partenerilor noștri din cadrul ONU de a accepta plăți în moneda rusă”, a declarat el.

De asemenea, el a dat asigurări că Rusia plătește toate contribuțiile la bugetele sistemului ONU în întregime „și, dacă este posibil, la timp”.

Sancțiunile occidentale vizează limitarea funcționării normale a sistemului financiar al Rusiei, a remarcat diplomatul și a adăugat: „Acest lucru ne obligă să dezvoltăm noi modalități de îndeplinire a obligațiilor financiare către bugetele ONU și agențiile sale specializate.”

„În mod previzibil, principalele probleme sunt legate de acțiunile băncilor americane. Într-o serie de cazuri, reprezentanții sistemului bancar elvețian duc o politică neprietenoasă”, a declarat Ilyichev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.