Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia: Statele Unite ale Americii se pregătesc de o INTERVENȚIE militară în Venezuela

CNN.com
venezuela armată

Rusia consideră că Statele Unite pregătesc o intervenţie militară în Venezuela, conform lui Nikolai Patrushev, Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, citat de agenţia RIA, scrie Reuters, relatează News.ro.

Citește și: Partidele care formează coaliţia de guvernământ din Germania au pierdut mii de membri, în timp ce extrema dreaptă este în creștere

Patrushev a afirmat, de asemenea, conform Interfax, că Rusia a fost de acord cu o propunere a Washingtonului privind consultări asupra situaţiei din Venezuela, un aliat apropiat al Moscovei, însă Statele Unite au amânat acest discuţii folosindu-se de pretexte inventate.

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni marţi pentru a discuta despre situaţia din Venezuela, după un weekend marcat de violenţe în ţară, la cererea SUA.

Statele Unite au impus luni noi sancţiuni împotriva Venezuelei şi au cerut blocarea activelor companiei petroliere de stat PDVSA, în urma violenţelor soldate cu victime care au blocat intrarea ajutoarelor alimentare în ţară, la sfârşitul săptămânii trecute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.