Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele armate rusești lovesc Ucraina la temelie: un nou atac puternic la infrastructura energetică, în Dnipropetrovsk

voanews.com
rachete rusia

Forțele armate rusești au lovit o întreprindere industrială și o instalație de infrastructură energetică din regiunea Dnipropetrovsk, informează șeful Administrației Militare Regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko.

"O noapte nervoasă în districtul Kryvyi Rih. Rușii au lovit o întreprindere industrială și o instalație de infrastructură energetică. Există distrugeri grave. Toate serviciile se execută. Anterior, oamenii nu au fost răniți", a spus el, citat de Unian.

Reznichenko a mai adăugat că în alte zone noaptea a trecut fără urgențe, iar în acest moment situația e calmă.

Șeful administrației militare din Kryvyi Rih, Oleksandr Vilkul, a scris pe Telegram că, în urma unei lovituri inamice asupra obiectelor din oraș, nimeni nu a fost ucis, toate serviciile au fost implicate în eliminarea consecințelor atacului. Oficialul ucrainean a adăugat că situația din direcția Kryvyi Rih este complet controlată.

"Vă reamintesc că astăzi sunt posibile pene de curent în toată țara și, în consecință, în Kryvyi Rih. Economisiți energie cât mai mult posibil - acest lucru este foarte important. Păstrați o sursă de apă acasă și încărcați telefoanele, încărcătoarele electrice și așa mai departe", a sfătuit Vilkul.

Compania energetică din Ucraina a și anunțat posibile pene de curent din cauza atacurilor rusești. Aproximativ 40% din întreaga infrastructură energetică a Ucrainei a fost deja avariată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.