Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul de informații al armatei ucrainene: Rusia poate muta între 300 și 350 de mii de soldați pe frontul din Ucraina

Freepik
razboi ucraina

Rusia poate trimite doar aproximativ 300.000-350.000 de soldați în Ucraina. Potrivit lui Vadym Skibitsky, reprezentant al Direcției de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina, Rusia se confruntă cu un deficit de trupe de la începutul războiului la scară largă, în timp ce multe unități sunt ocupate cu lucrări de pază a instalațiilor Kremlinului sau/și alte obiective din țară și din străinătate.

Structura forțelor armate ale Federației Ruse a fost creată conform principiilor sovietice de personal. În ceea ce privește numărul, unitățile de sprijin domină unitățile de luptă. Vadym Skibitskyi, un reprezentant al Ministerului Apărării al Ucrainei, a declarat acest lucru la emisiunea „Televiziunii militare a Ucrainei”, potrivit Kyiv Independent.

„În armata rusă, multe unități efectuează doar protecția și apărarea obiectelor atât pe teritoriul Federației Ruse, cât și în afara granițelor acesteia. În plus, Rusia are un contingent puternic în Siria. Rusia are o rețea extinsă de baze militare pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice, inclusiv Armenia și Tadjikistan, un contingent în Nagorno-Karabah și un contingent în Kazahstan. Astfel, dacă puneți totul cap la cap, se dovedește a fi 300-350 de mii, pe care Rusia le poate folosi în războiul împotriva Ucrainei”, - a spus reprezentantul Serviciului de informații al Forțelor Armate ale Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.