Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii anunță că vor monitoriza ce va face justiția moldoveană în Cazul lui Igor Dodon

blacknews.ro
Andrei Rudenko viceministru de externe

Viceministrul rus de Externe, Andrei Rudenko, a declarat că Rusia se va asigura că drepturile lui Dodon sunt respectate.

Situația cu reținerea fostului președinte al Moldovei Igor Dodon este o chestiune internă a republicii, dar Moscova se opune reglementării conturilor actualelor autorități de la Chișinău cu foștii lor rivali, a declarat miercuri viceministrul de Externe Andrei Rudenko, transmite RIA.

El a menționat că la Moscova se consideră ceea ce se întâmplă cu fostul președinte drept o chestiune internă a Republicii Moldova.

„Totodată, nu ne-am dori ca actualele autorități să înceapă să regleze conturile cu foștii lor rivali politici în situația actuală, profitând de acest moment. Prin urmare, vom monitoriza cu atenție ca toate drepturile lui Dodon în procese, să fie pe deplin respectate în conformitate cu standardele internaționale”, a declarat Rudenko reporterilor.

Știri.md amintește că procurorii în comun cu CNA și SIS au descins astăzi dimineață cu percheziții la domiciliul fostului șef de stat, Igor Dodon, fiind suspectat pe mai multe capete de acuzare.

„Un show de doi bani cu învinuiri grave și neprobate. Atunci când o guvernare nu e în stare să conducă țara, luptă cu opoziția, un cadou de ziua Maiei Sandu”, a comentat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.