Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii anunță un nou atentat în regiunea Zaporojie - Sediul unei mișcări pro-ruse ar fi fost aruncat în aer

melitopol

Sediul mișcării publice "Suntem alături de Rusia" a fost aruncat în aer miercuri în orașul Melitopol, regiunea Zaporojie, informațiile despre răniți și victime fiind în curs de clarificare în acest moment, a declarat președintele mișcării, Vladimir Rogov, potrivit agenției ruse Tass.

„Ucraina a comis încă o dată un act de terorism, sediul [mișcării publice "Suntem împreună cu Rusia"] din Melitopol de pe strada Lomonosova 234 a fost aruncat în aer. Datele privind răniții și victimele sunt în curs de clarificare”, a scris el pe canalul său Telegram.

La 5 septembrie, administrația civil-militară din Energodar a raportat că forțele armate ucrainene au folosit drone pentru a lovi o clădire rezidențială în care se afla sediul mișcării "Suntem împreună cu Rusia". S-a raportat că, în acel moment, acolo erau primiți cetățeni, precum și lucrători ai misiunii umanitare. Nimeni nu a fost rănit în urma atacului.

Cu o zi înainte, o explozie a avut loc în centrul orașului Berdiansk, tot în regiunea Zaporojie, în apropierea clădirii administrației orașului. Autoritățile au descris incidentul ca fiind un atac terorist. Ulterior, s-a aflat că o mașină aparținând comandantului orașului a fost aruncată în aer.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.