Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au demolat o întreagă zonă rezidențială din orașul Mariupol

gunoi mariupol

Consilierul primarului din Mariupol, Petro Andriușcenko, a raportat, sâmbătă, că în orașul ucrainean Mariupol, ocupat temporar de ruşi, invadatorii au demolat un cvartal rezidențial, pe care ei înşişi l-au distrus anterior, pentru a amenaja, probabil, un "cartier elitist" pentru propriii oameni, informează Ukrinform, potrivit Rador.

"Pe 4 ianuarie, am scris despre cvartalul rezidenţial de pe bulevardul Nahimov din cartierul Primorski, pe care rușii intenționează să îl demoleze... Nu au trecut nici trei zile, iar cvartalul aproape că nu mai există" - a scris Andriușcenko pe Telegram.

Ukrinform notează că, în oraşul Mariupol, invadatorii ruși demolează masiv blocurile rezidențiale, peste 50.000 de apartamente fiind deja distruse. Agresiunea rusă a provocat unul dintre cele mai mari dezastre umanitare în Mariupol. Orașul este distrus în proporție de aproape 90% ca urmare a bombardamentelor inamice.

Mariupolul nu mai beneficiază de alimentare normală cu energie electrică, apă și gaz, iar peste 100.000 de locuitori au rămas blocaţi în orașul ocupat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.