Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au făcut prăpăd la Mariupol, iar acum își sterg urmele: demolează sute de clădiri din toată zona

gunoi mariupol

Armata rusă continuă să demoleze casele deteriorate în orașul temporar ocupat Mariupol (regiunea Donețk), distrugând, astfel, urmele crimelor pe care le-a comis - transmite primăria din Mariupol, informează Rador.

"Acesta este modul în care rasiștii (varianta pro-Putin a fascismului, n.r.) distrug urmele crimelor lor şi, odată cu ele, casele noastre, amintirile, viața din trecut... Pot demonta totul, până la temelie, dar nu ne pot șterge memoria" - se arată în mesajul primăriei.

Consiliul local a subliniat că cetățenii își amintesc de confortabilul Mariupol ucrainean și știu cine l-a distrus fără milă, așa că rușii vor fi cu siguranță trași la răspundere pentru acțiunile lor.

Amintim că, în oraşul Mariupol, agresiunea rusă a provocat unul dintre cele mai mari dezastre umanitare. Orașul este aproape complet distrus ca urmare a bombardamentelor inamice şi nu beneficiază de o aprovizionare normală cu energie electrică, apă şi gaz.

Potrivit informațiilor preliminare, invadatorii ruși din Mariupol demolează casele pe care le-au deteriorat fără să avertizeze populaţia, distrugând, astfel, urmele crimelor pe care le-au comis. Recent, a apărut o listă a clădirilor pe care rușii intenționează să le demoleze în Mariupol în cursul acestui an. Lista conţine 136 de blocuri de locuinţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.