Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au pornit tăvălugul: Atac violent cu morți, în Kiev, după asaltul lui Prigojin

drone kiev

Cel puțin trei persoane au fost ucise sâmbătă dimineața, după ce Rusia a declanșat cel mai recent atac aerian asupra Ucrainei. Apărarea aeriană ucraineană a doborât peste 20 de rachete în jurul capitalei Kiev. Cu toate acestea, trei persoane au murit din cauza unor resturi care au lovit o clădire din cartierul Solomyansk, în Kiev, iar aproximativ zece au fost rănite, operațiunile de salvare fiind în curs de desfășurare, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Ihor Klymenko.

Reporterii de la Guardian au vizitat locul incidentului. Unele etaje superioare ale clădirii înalte au fost distruse, iar resturile au fost împrăștiate pe străzile din jur, ambulanțele transportând răniți.

Rachetele rusești au vizat cel puțin cinci regiuni din Ucraina. Oficialii din regiunea sud-estică Dnipropetrovsk au declarat că opt persoane au fost rănite - dintre care doi copii - și că mai multe clădiri au fost distruse.

Guvernatorul Serhiy Lysak a declarat că apărarea aeriană a distrus nouă rachete și trei drone, dar că au fost lovite clădiri rezidențiale din capitala regională Dnipro și un obiect de infrastructură nespecificat.

Au fost raportate explozii în alte orașe, dar nu au fost indicate victime sau pagube.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.