Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au pregătit surprize cu adevărat explozive: ucrainenii nu pot intra pe terenurile recucerite

ssatipura.com
rusia ucraina

Comandantul grupului de trupe "Tavria", generalul ucrainean de brigadă Oleksandr Tarnavski, susţine că invadatorii ruși au minat în mod activ teritoriile temporar ocupate. Militarul a precizat că aproape 900.000 de hectare de teren au fost minate de ruşi doar în zonele eliberate dejae din regiunile sudice Herson și Mikolaiv.

"Invadatorii au reușit să mineze aproximativ 680.000 de hectare în partea regiunii Herson eliberată anul trecut. Aceasta este doar o estimare. Alte 200.000 de hectare sunt minate în regiunea Mikolaiv" - a declarat Tarnavski. Potrivit acestuia, după eliberarea teritoriilor de sub ocupaţia trupelor ruse, specialiștii ucraineni încep imediat operaţiunile de deminare a terenului. "Specialiştii Forţelor de Apărare din sectorul Tavriisk ies în fiecare zi la 'vânătoare' de moşteniri mortale lăsate de agresor, informează Rador.

În fiecare secundă, aceştia îşi riscă viaţa, pentru a face în aşa fel încât teritoriile eliberate ale Ucrainei să fie iar în siguranţă. În acest sens, suntem fundamental diferiţi de inamic" - a adăugat Oleksandr Tarnavski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.