Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii avansează în patru zone pe front! Ucrainenii dau alerta: 'Atacuri aeriene și cu rachete pe întreg teritoriul Ucrainei'

cnn.com
bahmut-razboi

Trupele ruse desfășoară în mod activ recunoaștere și se pregătesc pentru o ofensivă în anumite zone. În ciuda pierderilor grele, Federația Rusă continuă să încerce acțiuni ofensive în direcțiile Liman, Bakhmut, Avdiivka și Novopavlov, informează Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei în raportul de seară de la 1 februarie.

"Amenințarea atacurilor aeriene și cu rachete rămâne pe întreg teritoriul Ucrainei", a avertizat Statul Major General al Ucrainei.

Pierderile totale de luptă ale Rusiei în Ucraina sunt, de asemenea, în creștere, potrivit Marelui Stat Major al Forțelor Armate ale Ucrainei: unitățile forțelor antirachetă și artilerie ale Forțelor de Apărare ale Ucrainei au lovit la 1 februarie trei zone de concentrare și punctul de control al rușilor, transmit oficialii ucraineni.

De la 1 februarie, pierderile totale de luptă ale Rusiei în Ucraina începând cu 24 februarie 2022 în rândul personalului au fost de aproximativ 128 mii 420 de persoane, potrivit forțelor ucrainene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.