Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii contestă o mare lovitură anunțată de ucraineni: răspândesc informații false

cdnvideo.ru
Serghei Șoigu

Ministerul Apărării al Federației Ruse a negat informațiile despre înregistrarea unor pierderi semnificative în rândul rezerviștilor mobilizați în zona Makiivka, informează Rador.

Autoritățile ucrainene și aliații lor occidentali sunt implicați în difuzarea ''în mod deliberat a unor dezinformări pentru a discredita forțele armate ruse și pentru a crea o dispoziție negativă în rândul cetățenilor ruși'', a declarat, luni, Centrul de control al apărării naționale din Rusia.

”Acest fapt este confirmat de informaţia provocatoare despre pierderile semnificative în lupte înregistrate de subunitățile forţelor armate ruse, care au fost completate cu personal din rândul cetățenilor mobilizați, pe frontul din Makiivka. În cadrul analizei, s-a stabilit că militarii la care se face referire în ştirile false îndeplinesc, în momentul de faţă, sarcini în zona operațiunii militare speciale", se menţionează în comunicatul remis de centru, care este publicat pe site-ul Ministerului Apărării al Federației Ruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.