Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii continuă măcelul la Donețk în plin referendum: Atacuri soldate cu 15 morți și răniți, raportate în ultimele 24 de ore

donetk

În ultimele 24 de ore, trupele ruse au atacat mai multe localitaţi din regiunea Donețk. În urma atacurilor, cinci civili au fost uciși și alți zece au fost răniți, relatează RBC-Ucraina, cu referire la șeful Administraţiei de stat militare din regiunea Donețk, Pavlo Kirilenko, scrie Rador.

"Pe 27 septembrie, rușii au ucis cinci civili în Donbas: patru, în Kurahivka și unul, în Bahmut. Alte zece persoane au fost rănite", a precizat șeful Administraţiei de stat militare din regiunea Donețk, Pavlo Kirilenko. În total, de la începutul războiului, 895 de persoane au murit, din cauza agresiunii ruse, în regiunea Doneţk, iar alte 2.267 au fost rănite. Aceste cifre nu includ victimele din Mariupol și Volnovaha. Trupele ruse au bombardat districtul Nikopol pe parcursul nopţii trecute cu rachete Grad și cu artilerie grea. În urma atacurilor, au fost avariate peste zece blocuri cu mai multe etaje și case private.

Citește și: Adjunctul NATO, Mircea Geaonă, anunță că referendumurile lui Putin și amenințările cu arme nucleare sunt egale cu zero .

Foto: Arhivă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.